Background

Stokvis Trading bevestigingsmaterialen

Stokvis Trading BV, opgericht in 1979, Is één van de grotere spelers op de markt, die gespecialiseerd zijn in bevestigingsmaterialen. Hierbij kunt u denken aan studbolts, ankers, bouten, moeren, nuts, enzovoort. De geleverde materialen hebben een ruime keuze in soorten en maten. De uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding die Stokvis Trading biedt, zult u niet zomaar elders tegenkomen.

Stokvis Trading schroeven en bouten

Het bevestigingsmateriaal wat stokvis Trading biedt, heeft een uitstekende kwaliteit van materiaal. De materialen zijn erg degelijk. Wat is nou hetgeen wat deze bevestigingsmaterialen zo kwalitatief maken?

De schroeven van Stokvis Trading kunnen van verschillende soorten materiaal gemaakt zijn. Het ligt er maar net aan wat de wensen van de klant zijn. De meest voorkomende materialen zijn van gewoon staal, roestvast staal, messing, kunststof. De schroeven van Stokvis Trading krijgen soms een behandeling, denk hierbij aan een harding om de slijtvastheid en degelijkheid te optimaliseren. Een oppervlaktebehandeling is een methode om corrosie tegen te gaan of om het uiterlijk te verfraaien.

Het verschil tussen een schroef en een bout is dat een schroef de mogelijkheid geeft om hem van binnen aan te draaien. Een bout echter, wordt aan de buitenkant aangedraaid. De kop van een bout is vaak zeshoekig en word aangedraaid met een sleutel.

Het creëren van bouten werkt anders dan schroeven. Het materiaal wat ervoor gebruikt word komt vaak wel overheen. Echter worden bouten gemaakt van cilindervormige staven. Deze staven worden door een hardmetalen mal geperst op gewenste dikte. Vervolgens wordt er een zeskantige kop op geperst, waarna het onderste gedeelte van de bout word afgeschuind. Als laatste stap voor de creatie wordt de schroefdraad voorzichtig in de bout gewalst. Het resultaat is een bout op gewenste dikte. Het meest wat hierna komt zijn schoonheidsmaatregelen. Er zijn ook bepaalde technieken om de bouten zelfs nog kwalitatiever te ontwikkelen.

Stokvis Trading beschikt over technische kennis, realistische levertijden, juiste verantwoordelijkheden en betrouwbare leveranciers. Dit zorgt voor een langdurige zakelijke relatie met onze klanten. Met een professioneel team en eigen transportmogelijkheden biedt Stokvis Trading een optimale service en planning. Met andere woorden: Voor al uw bevestigingsmaterialen, gaat u naar Stokvis Trading!