Background

Historie

Stokvis Trading BV is opgericht in 1979. In de eerste jaren waren er slechts enkele mensen werkzaam, maar door aanhoudende groei moest er al snel verhuisd worden naar een groter onderkomen. De nieuwe locatie werd gevonden aan de Kanaalstraat in Oosterhout. Er werden ook meteen extra mensen aangenomen om alle nieuwe en bestaande klanten te kunnen bedienen.

Uitbreiding van assortiment
Er werd in de beginperiode voornamelijk gehandeld in de ´standaard´ materialen volgens DIN. Daarna werd het assortiment uitgebreid met specials (alles wat speciaal besteld moet worden aan de hand van tekeningen of monsters) en ankers. Ook dit werd een succes en weer moest er een groter onderkomen, met een groter magazijn, worden gezocht.

Uitgegroeid tot grootste voorraadhouder
Sinds begin jaren negentig is Stokvis Trading BV gevestigd aan de Mechelaarstraat op het industrieterrein ‘Vijf Eiken’ in Oosterhout, waar het aantal werknemers 17 personen bedraagt. Het assortiment is inmiddels nog verder uitgebreid en we hebben onze aandacht grotendeels verlegd naar de ASTM-materialen, waaronder Studbolts en Nuts. Hierin is Stokvis Trading BV inmiddels uitgegroeid tot echte specialist en grootste voorraadhouder van Nederland.

DSC00936

Stokvis Trading BV : Uw partner op het gebied van bevestigingsmaterialen !