Background

Wie zijn we

Bouten en moeren

Stokvis Trading BV, opgericht in 1979, is een handelsonderneming en één van de marktleiders op het gebied van bevestigingsmaterialen zoals studbolts, nuts, ankers,  moeren en bouten, etc. De materialen die wij leveren kennen vele uitvoeringen en afmetingen en kunnen, zelfs met oppervlaktebehandeling, snel geleverd worden. En dat tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

ASTM, DIN en specials
Door ons voorraadbeheer en uitgebreide magazijn (meer dan 3000m²) zijn wij de grootste voorraadhouder van studbolts in Nederland en daarom zeer betrouwbaar op leveringsgebied. Maar ook voor andere materialen volgens DIN en/of ASTM kunt u bij Stokvis Trading terecht. Bovendien leveren wij ook specials volgens tekening. Onze klanten zijn voornamelijk te vinden in de (petro)chemische industrie, offshore, staalbouw, machine- en apparatenbouw, scheepsbouw en civiele bouw.

Optimale service
Onze technische kennis, realistische levertijden, juiste verantwoordelijkheden en betrouwbare leveranciers zorgen voor langdurige zakelijke relaties met onze vele klanten. Een enthousiast team en eigen transportmogelijkheden dragen bij aan een optimale service en planning. Kortom: Stokvis Trading is uw betrouwbare en professionele partner op het gebied van bevestigingsmaterialen!

entree groot