Laatste Nieuws

Werkstofnummers

Ook voor materiaal volgends werkstofnummers kunt u bij Stokvis Trading terecht. Materialen in werkstofnummers als 1.1181/ 1.7709 en 1.7218 kunnen voor u worden gemaakt en geleverd. Stokvis Trading beschikt over het juiste netwerk om dit materiaal voor u volgends specificatie te leveren.

Indien wij u hiermee van dienst kunnen zijn horen wij dit natuurlijk graag!

Geplaatst op 30-04-2018
Offshore Energy

Ook dit jaar is Stokvis Trading te vinden op de Offshore Energy beurs op 9,10 en 11 oktober in Amsterdam! U vindt ons op stand 2.002J. Graag tot dan!

Geplaatst op 26-09-2017
Containers

Vandaag is de tweede, volledig ingerichte en gecertificeerde container naar zijn bestemming op site geplaatst. Bent u ook geïnteresseerd in het gebruik van een container, of zoekt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op via de website, email of telefoon!

Container

Geplaatst op 07-03-2017
Stokvis Trading bevestigingsmaterialen

Stokvis Trading BV, opgericht in 1979, Is één van de grotere spelers op de markt, die gespecialiseerd zijn in bevestigingsmaterialen. Hierbij kunt u denken aan studbolts, ankers, bouten, moeren, nuts, enzovoort. De geleverde materialen hebben een ruime keuze in soorten en maten. De uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding die Stokvis Trading biedt, zult u niet zomaar elders tegenkomen.

Stokvis Trading schroeven en bouten

Het bevestigingsmateriaal wat stokvis Trading biedt, heeft een uitstekende kwaliteit van materiaal. De materialen zijn erg degelijk. Wat is nou hetgeen wat deze bevestigingsmaterialen zo kwalitatief maken?

De schroeven van Stokvis Trading kunnen van verschillende soorten materiaal gemaakt zijn. Het ligt er maar net aan wat de wensen van de klant zijn. De meest voorkomende materialen zijn van gewoon staal, roestvast staal, messing, kunststof. De schroeven van Stokvis Trading krijgen soms een behandeling, denk hierbij aan een harding om de slijtvastheid en degelijkheid te optimaliseren. Een oppervlaktebehandeling is een methode om corrosie tegen te gaan of om het uiterlijk te verfraaien.

Het verschil tussen een schroef en een bout is dat een schroef de mogelijkheid geeft om hem van binnen aan te draaien. Een bout echter, wordt aan de buitenkant aangedraaid. De kop van een bout is vaak zeshoekig en word aangedraaid met een sleutel.

Het creëren van bouten werkt anders dan schroeven. Het materiaal wat ervoor gebruikt word komt vaak wel overheen. Echter worden bouten gemaakt van cilindervormige staven. Deze staven worden door een hardmetalen mal geperst op gewenste dikte. Vervolgens wordt er een zeskantige kop op geperst, waarna het onderste gedeelte van de bout word afgeschuind. Als laatste stap voor de creatie wordt de schroefdraad voorzichtig in de bout gewalst. Het resultaat is een bout op gewenste dikte. Het meest wat hierna komt zijn schoonheidsmaatregelen. Er zijn ook bepaalde technieken om de bouten zelfs nog kwalitatiever te ontwikkelen.

Stokvis Trading beschikt over technische kennis, realistische levertijden, juiste verantwoordelijkheden en betrouwbare leveranciers. Dit zorgt voor een langdurige zakelijke relatie met onze klanten. Met een professioneel team en eigen transportmogelijkheden biedt Stokvis Trading een optimale service en planning. Met andere woorden: Voor al uw bevestigingsmaterialen, gaat u naar Stokvis Trading!

Geplaatst op 04-05-2016
Van M10 tot M100

Voor Studbolts en Bouten inclusief bijbehorende moeren van M10 tot M100 bent u bij Stokvis Trading aan het juiste adres. Met of zonder coating, inclusief of exclusief Tommybarholes, Stokvis Trading beschikt over de juiste connecties en middelen.

M100 website2

Geplaatst op 10-03-2016
Gelukkig Nieuwjaar!

Namens Stokvis Trading B.V. wensen wij iedereen een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2016!

Geplaatst op 06-01-2016
Kerst en Nieuwjaar

Van 25-12-2015 tot en met 1-1-2016 is Stokvis Trading gesloten in verband met de Kerstdagen en Nieuwjaar. Houdt u daarom rekening met uw levertijd!

Voor meer informatie helpen wij u graag.

Geplaatst op 10-11-2015
Welkom!

Welkom op de nieuwe website van Stokvis Trading!

Als er iets is wat wij voor u kunnen doen horen wij dit graag.

Geplaatst op 01-05-2015