Background

Bevestigingsmaterialen Offshore

Bevestigingsmaterialen offshore, ASTM materialen bij Stokvis Trading B.V.

De offshore is gericht op de exploratie en winning van voornamelijk olie en gas op zee, maar richt zich daarnaast ook steeds meer op windenergie. Voor alle bevestigingsmaterialen offshore kunt u terecht bij Stokvis Trading B.V.
Concreet gezien gaat het in deze branche om het ontwerpen, construeren en plaatsen van kunstwerken die worden gebruikt bij industriële processen of publieke voorzieningen.  Hierbij kan gedacht worden aan olie- en gasplatforms, duikondersteuningsschepen, bevoorradingsschepen (t.b.v. platforms), pijpenleggers en kraanschepen.
Naast de levering van ASTM-producten en specials heeft Stokvis Trading BV in deze branche een belangrijke adviserende rol m.b.t. de bevestigingsmaterialen offshore. Bovendien zijn wij volledig ingericht op snelle levering, aangezien in de offshore maar één ding geldt: tijd is geld. Hoe wij hierop inspelen? Wij hebben alle (standaard) producten op voorraad en we zijn door Lloyd’s Register bevoegd verklaard tot het herwaarmerken van producten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen op de website. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen op het nummer: +31-162 453014. Neem contact op voor de bevestigingsmaterialen offshore.